به گزارش ايسنا و به نقل از کراست نت، فناوري جديدي که توسط يک پژوهشگر حوزه بهداشت عمومي “دانشگاه جنوب فلوريدا”(USF) ابداع شده است، توسط آژانس‌هاي کنترل آفات در سراسر آفريقا و خليج تامپا براي تشخيص منبع مالاريا به کار مي‌رود.


 


“بنجامين جيکوب”(Benjamin Jacob)، دانشيار بهداشت عمومي دانشگاه جنوب فلوريدا، اپليکيشني براي تلفن‌هاي همراه هوشمند ابداع کرده است که الگوريتم‌هاي تلفن همراه را با تصاوير ثبت‌شده به وسيله پهپادها و ماهواره‌ها ترکيب مي‌کند تا مکان‌هاي توليد مثل پشه‌ها را که پيشتر ناشناخته بودند، شناسايي کند تا در همان روز از بين بروند. موفقيت اين فناوري، الهام‌بخش جيکوب شد تا برنامه موسوم به “سيک اند ديستروي”(Seek & Destroy) را راه‌اندازي کند؛ برنامه‌اي که او را قادر مي‌سازد تا سازمان‌هاي دولتي را در مناطق عفوني واقع در کامبوج، اوگاندا، کنيا و رواندا آموزش دهد و از بيمار شدن ساکنان آنها جلوگيري کند. اين برنامه کمک مي‌کند تا منابع به سرعت و به صورت کارآمد شناسايي شوند.


 


جيکوب گفت: آنچه اين کشورها با آن دست و پنجه نرم مي‌کنند، يک تراژدي غيرقابل توصيف است. آموزش مردم محلي براي من بسيار مهم است. آنها به دانش نياز دارند و من فکر مي‌کنم که براي جلوگيري از مالاريا آماده هر کاري هستند.


 


جيکوب، بيشتر پژوهش‌هاي خود را در اوگاندا متمرکز کرده است؛ جايي که مالاريا علت اصلي مرگ و مير به ويژه در کودکان زير پنج سال است. او و گروهش دريافتند که هر يک از 120 خانه مورد بررسي، حداقل 200 پشه دارد. جيکوب با کمک ماموران محلي کنترل آفات که توسط وي آموزش ديده بودند، 100 درصد زيستگاه‌هاي شناسايي شده را طي 31 روز از بين برد و توانست سطح انگل خون را در بيماراني که پيشتر تحت درمان و مشکوک به مالاريا بودند، طي 62 روز از بين ببرد.


 


اين سيستم با شناسايي محيط‌ها و ارگانيسم‌هاي خاص و شناسايي ردپاي منحصربه‌فرد آنها کار مي‌کند. جيکوب براي موفقيت برنامه سيک اند ديستروي، به پهپاد آموزش داد تا مجموعه داده‌هاي تصويري را از طريق الگوريتم‌هاي خود تفسير و ثبت کند. اين کار به سيستم امکان مي‌دهد تا ويژگي‌هاي کليدي مانند خاک يا پوشش گياهي را درک کند. سپس، همه تصاوير پردازش مي‌شوند و با منابع شناسايي‌شده در آب درجه‌بندي مي‌شوند.


 


داده‌ها براساس وجود يا عدم وجود لارو پشه و اين که آيا آب حاوي پشه‌ها است، در دسته‌هاي مختلفي طبقه‌بندي مي‌شوند. پهپاد در سازگاري با الگوريتم جيکوب و در مکان‌يابي مناطق آبي که احتمال زاد و ولد پشه‌ها در آنها وجود دارد، 100 درصد دقيق عمل کرد.


 


جيکوب از سال 2010 روي پشه‌ها تحقيق کرده است اما آزمايش الگوريتم‌هاي هوش مصنوعي روي پهپادها را 10 سال بعد از شروع پژوهش آغاز کرد. پس از آن بود که جيکوب و گروهش، تأثير بالقوه نقشه‌برداري پيش‌بيني‌کننده را بر کنترل پشه کشف کردند. جيکوب ادامه داد: به جاي سم‌پاشي کل مزارع، اکنون مي‌توانيم تنها مناطقي را هدف قرار دهيم که پشه‌ها در آنها وجود دارند.


 


با قابليت تعيين دقيق زيستگاه، ميزان استفاده از ه‌کش‌هاي مضر و خطر ايجاد مقاومت در پشه کاهش مي‌يابد. اجراي اين برنامه در سطح شهرستان يا ايالت مي‌تواند به صرفه‌جويي در هزينه‌ها کمک کند زيرا هزينه آن هزاران دلار کمتر است.


نقشه‌برداري جيکوب از طريق کمک مالي “بنياد جوي مک کان”(Joy McCann Foundation) نشان داد که زيستگاه بيش از 9000 پشه حامل ويروس‌هاي دنگي و زيکا، در شهرستان‌هاي هيبورو، ماناته و پولک قرار دارد. جيکوب اکنون در حال آموزش دادن نحوه به کارگيري اين برنامه به مقامات محلي است و انتظار دارد سيستم کنترل لارو تا تابستان سال 2023 تکميل شود.


جيکوب در حال ادامه تحقيقات خود با يک برنامه جديد به نام “اسلش اند کليير”(Slash & Clear) است تا فناوري کنوني خود را براي شناسايي لارو مگس سياه که عامل “انرکيازيس” (onchocerciasis) است، گسترش ‌دهد. موفقيت اين برنامه نشان خواهد داد که آيا اين فناوري مي‌تواند در سطح جهاني براي کنترل هر نوع ناقل تهاجمي يا خطرناک مورد استفاده قرار بگيرد يا خير.





منبع:

http://computer-alavi.ir/%d8%b4%da%a9%d8%a7%d8%b1-%d9%be%d8%b4%d9%87%d9%87%d8%a7-%d8%a8%d8%a7-%da%a9%d9%85%da%a9-%db%8c%da%a9-%d8%a7%d9%be%d9%84%db%8c%da%a9%db%8c%d8%b4%d9%86-%d8%aa%d9%84%d9%81%d9%86-%d9%87%d9%85/

 

تحليل جايگاه اپل از نگاه شرکت اُمديا

شکار پشهها با کمک يک اپليکيشن تلفن همراه!

جيکوب ,برنامه ,شناسايي ,کنترل ,آموزش ,پشه‌ها ,اين برنامه ,روز از ,از بين ,را در ,تلفن همراه

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


سایت تفریحی و سرگرمی shopto نفس بانو... eli65 مایتل pingomatic Jerlene's receptions Franceparisgallery - خرید انواع عطر ادکلن و پرفیوم اصل Susan's memory امید
دزدگ